lauantai 28. huhtikuuta 2012

Rullati rullaa

Maistoin tänään lounaalla Rullia. Firman nettisivuilla tuotetta kuvaillaan näin:

" Rulla on vietnamilaisella valmistustekniikalla käsityönä tehty korkealaatuinen, terveellinen ja maukas sormiruoka. Rulla on aina tuoretta tarjottavaa ja kaunista esille laitettavaa.

Rullat ovat gluteenittomia ja maidottomia, ja valikoimista löytyy myös vegaanivaihtoehtoja. Rullat soveltuvat hyvin lounaaksi, päivälliseksi ja välipalaksi. Rullat ovat sopivaa tarjottavaa esimerkiksi kokouksissa, juhlissa, piknikillä tai illanistujaisissa.

Pyrimme tukemaan kestävää kehitystä. Etsimme koko ajan valikoimaamme eettisesti ja luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita.. Käyttämämme pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Valmistamme Rullat tilauksesta, myös toiveidesi mukaan valmistettuna ja toimitamme perille koko Helsingin alueelle. 

Sormisyötävä Rulla - puhdas ja aito maku."


Tältä näytti kokeiluannokseni:




Tässä setissä siis lohirulla, tofu-parsa-cashewpähkinärulla ja katkarapu-avokadorulla. Sushihenkistä siis, mutta oman ihanan raikastavan lisän tuo Rullien sisältämä salaattisekoitus jossa on yrttejä, salaatteja ja ituja. Dippi mukana, koostuu mm fish saucesta ja riisiviinietikasta (tarkat kuvailut nettisivuilla). 

Tykkäsin kovasti! Jokainen Rulla maistui erittäin hyvälle, tahtoisin kokeilla vaikka mitä tuolta ihanan näköisestä Rulla-listasta. Kannattaa kokeilla!

2 kommenttia:

  1. Mua toisaalta houkuttaisi kokeilla noita, mutta tuo ulkonäkö epäilyttää! Tulee mieleen sikiöpussi. Mutta varsinainen deal breaker on kuitenkin korianteri, jota salaattisekoituksessa nettisivujen mukaan on - saisikohan noita ilman sitä?

    VastaaPoista
  2. Ahaha, ai kauhea minkä mielukuvan päähäni loit :D "Sikiöpussi" auttaa kyllä kovasti siinä että rulla pysyy kasassa. Mä yleensä vihaan, siis ihan oikeati vihaan korianteria, mutta näissä upposi jostain kumman syystä. Niitä yrttejä ja makuja oli niin monta että mulla itse asiassa keksi hetki hoksata että korianteri maistuu. Uskoisin kyllä että noita saa ilmankin kun tilaa vaan!

    VastaaPoista