tiistai 8. toukokuuta 2012

ihon karkkipäivä



Tänään postipoika toi ihastuttavan kosmetiikkapaketin. Voidevarastoni olivat huvenneet ja halusin kokeilla jotain uutta, joten laitoin tilauksen brittiläiseen Naturisimo-verkkokauppaan. Ensinnäkin pitää kehua kauppaa nopeasta toimituksesta: tein tilauksen perjantaina ja paketti oli perillä tiistaina. Plussaa myös siitä, että erillisiä toimituskuluja ei peritä. Asioin tuolla takuulla uudelleen!

Olen käyttänyt herkän ihoni kasvovoiteina aikaisemmin Mádaran ja Elysambren tuotteita, jotka ovatkin toimineet minulla hyvin, mutta tällä kertaa halusin kokeilla jotain muuta. Herbfarmacylta löytyi hajustamaton Just Face Cream, joka on 77-prosenttisesti luomua. Ehdin jo testata sitä kasvoilleni ja hyvältä vaikuttaa - ei ärsytä eikä tahmaa. Voide ei ole alkoholiton (aina unohdan tarkistaa sen!), joten vähän jänskättää, miten se palvelee käytössä, mutta se selvinnee vasta muutaman päivän kuluttua.

Kuivalle vartalon iholle ostin kaksi Deep Steepin voidetta - molemmat kuulostivat niin houkuttelevilta, etten osannut päättää kumman valitsisin. Kokeilin niitä käsieni iholle ja ihastuin! Varsinkin kuivalle iholle tarkoitettu mandariini-meloni tuoksuu niin karkille, että tekisi mieli nuoleskella kättä. Tuoksu pysyy iholla pitkään. Hunajameloni-piparminttua kuvaillaan sanoilla like a vitamin pill for the skin ja se on tuoksultaan maltillisempi, mutta ihanan kevyt ja kesäinen sekin. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Suloisista, raikkaista pakkauksista lisäpisteitä. Hintakaan ei päätä huimaa, 7,95 puntaa eli kympin kieppeillä per tuote. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti