lauantai 15. syyskuuta 2012

Raakaa suklaata parhaimmillaan!

Mies on tehnyt jo monta kymmentä raakasuklaasatsia. Alun versiot olivat kitkeriä, sittemmin mies on kokeillut kaikenlaista makeuttajaa ja maun tuojaa. Vakio on ollut kookos-suklaa ja pähkinäsuklaa. Nyt teki pienen appelsiinikokeilun, ja ekaa kertaa täytyy sanoa että vaikea olisi parempaa kaupasta löytää. Tähän mennessä olen pitäytynyt teoriassani jonka mukaan raakasuklaa maistuu hyvälle mutta kuitenkin sen verran "terveelliselle" että suklaanhimoon ei auta. Nyt ei käy kieltäminen, aivan mieletön setti!




"Normisetin" lisäksi näissä on puristettua luomuappelsiinia, ja myös luomuappelsiinin kuorta. Tämä on niin kuin yksi suosikeistani Fazerina, mutta täyttä tavaraa. NAM!

Mies tosin on pikkaisen huolissaan menekistä, kilpaileva syöjä ilmestynyt kuvioihin ;)

2 kommenttia:

  1. Appelsiinisuklaata, nam! Mä oon jotenkin jumittunu tekemään mustikaksuklaata, sekin on aivan taivaallista. Joskin teen seoksesta paljon juoksevampaa. Pitäisi varmaan kokeilla lisätä kiinteitä aineita

    VastaaPoista
  2. Mustikkasuklaa kuullostaa ihanalta, täytyykin ehdottaa maestrolle kokeilua :) Me juuri mietittiin että mitäs sitä seuraavaksi kokeilisi..

    VastaaPoista