tiistai 11. syyskuuta 2012

Kiitolliset kutrit

Tällainen turhamaisuuspostaus taas tähän väliin. Pari päivää sitten harjailin nimittäin tukkaani peilin edessä, ja tajusin siinä että tukka on muuten totellut hämmentävän hyvin viimeaikoina. Bad hair day.. milloin viimeksi? Tukka kiiltää, jaksaa pitkän tauon jälkeen kihartua ja tuntuu erittäin hyvinvoivalta. Mä pesen tukan joka kolmas päivä ja teen sen ultimate no no:n, tukka märkänä nukkumaan. Tällä hetkellä tämä kombo tuntuu toimivan erinomaisesti. Mutta väittäisin että aineellakin on väliä. Tämä on nyt ollut jo kuukausia käytössä:



Toi pumppupullolinen tuntuu kestävän pienen ikuisuuden. Muistan kun Ruohonjuuressa koitin tehdä Suurta valintaa, ja mietin että "12,95€ (taimikäsenytoli), hmm, aika kallista" mutta päädyin tähän kuitenkin. Ja kallistahan tuo ei edes ole, ottaen huomioon että olin ennen Tigin ja Paul Mitchellin suurkuluttaja.

Sen lisäksi että tykkään mun tukkakruunun hyvinvoinnista, tässä on se kiva bonus että on "family"-shampoo (ilman family sanaa tätä ei tietenkään muilla perheenjäsenillä voisi käyttää). Mutta tällä ollaan nyt siis pesty myös taaperon tukka joka nyt on tullut tilanteeseen että pelkkä vesi ei enää riitä. Hittilistan kärkipaikoille menee tämä!

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla vinkkejä. Täytyy muistaa tämä ensi kerralla, kun menen paikalliseen Ekosoppiin.

    VastaaPoista