maanantai 13. helmikuuta 2012

Tervemenoa Teflon!

Kuten aiemminkin on ollut puhetta, on kodissa ollut sekä tulo- että menoliikennettä erinäisten tavaroiden ja kauneudenhoitotuotteiden suhteen, ja eniten on varmaan lähtenyt keittiöstä. Yksi oleellinen keittiöstä poistunut tuote on jokaikinen teflonpannu. Vanhoista pannuista jäi valurautainen parilapannu jatkamaan palvelua.

Mies on meillä pääkokki, ja varsinkin teflonpäällysteinen wokkipannu oli yksi lempipannuista kokin kourassa. Näin ollen ensimmäinen uusi pannumme oli järkyttävän kokoinen valurautainen wokkipannu. Niin painava että saan vähintään pumpin vertaisen käsitreenin tehtyä kun nostan pannua paikasta a paikkaan b. Ei todellakaan mikään kätevä, mutta ruokaa mahtuu sitten myös mukaan reippaasti.

Joulupukin kontista löytyi puolestaan näppärän kokoinen perus valurautainen pannu joka on jatkuvassa käytössä. Painavahan sekin on, mutta suurin hämmenyksen aiheuttaja on pannun hämmästyttävän nopea kuumeneminen, ja todella kuumaksi meneekin. Saa tosissaan säädellä lämpötiloja vähän eri tavalla kuin vanhojen pannujen kanssa.Totuttelua siis välillä, mutta teflonia ei tule ikävä.. Tässä pannutrio jolla pääsee pitkälle:


2 kommenttia:

  1. Tästä mä olen kateellinen! Koskahan meidän keittiöön muuttaisivat uudet pannut...

    VastaaPoista
  2. No, tästä puhuttiin meillä varmaan vuosi ennen toteutusta, että pikkuhiljaa =)

    VastaaPoista