maanantai 30. tammikuuta 2012

Dödöupgrade

Lauantaina tehtiin koko perhe pitkästä aikaa visiitti Ruohonjuureen, ja kuten aina kun vaan "käydään hakemassa jotain", mukaan lähti vaikka mitä. Perus-Rexonani vetelee viimeisiään, joten jämähdin hyväksi toviksi deodoranttihyllyn luokse. Siinä olikin pään raaputtamista. Tässä aine- ja terminologiaviidakossa on vielä oppimista, ja kun vaihtoehtoja on toistakymmentä, ei tällainen muutenkin vaikeasti päätöksiä tekevä oikeen nopeasti tuossa hommassa edisty. Näiden pointtien lisäksi, olen vielä perheestä jossa on (ihan jo ammattien vuoksi) aina painotettu kovasti asioiden ja pakkausten ulkonäköä ja muotoilua, ja esteetikko minussa haluaisi vaan nakata selkeimmän ja näteimmän putelin ostoskoriin =D

No, vaiheilun ja vertailun päätteeksi mukaan lähti tämä:


Tässä oli ehkä vähiten houkutteleva ulkonäkö sekavuuden vuoksi, mutta pääsin itsestäni yli koska tässä oli muuten lupaavat ominaisuudet. Tykkään myös kun pakkauksessa selkeästi ilmoitetaan tuo että tuotteessa ei ole alumiinia eikä parabeeneja. Kemikaalicocktail onkin selkokielellä tuonut esiin mikä alumiinidödöissä arvelluttaa.

Nyt on tämä ollut yhden päivän käytössä, tykkään. Tuoksu oli yllättävän raikas (minäkö ennakkoluuloinen?) ja ei pettänyt vaikka ehdin häärätä ja hikoilla illalla ihan kunnolla kun valmistelin kämppää edustuskuntoon vieraita varten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti