keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Tortilla goes hurahdus


Meillä on tapana syödä useammankin kerran kuukaudessa tortilloja. Texmex-ruoka on noin yleisestikin yksi lemppareistani, ja tämä tortilla/fajita-meininki on mieluinen maun lisäksi myös nopeuden ja helppouden takia.

Yleensä pöydässä on (luomu jos löytyy)jauhelihaa jossa vieressä näkyvästä Santa Maria-luomusarjasta tuota ihanaa mausteseosta. Tämäkin olisi parasta itse tehtynä varmasti, mutta ei ole kokeiluista huolimatta olla osattu rakentaa yhtä toimivaa yhdistelmää.

Muita täytteitä on paprika tms vihanneksia, creme fraiche (Arlan mies on valkannut parhaimman, ja lyhyimmän, ainesosaluettelon vuoksi), itse tehty salsa ja guacamole sekä cheddaria raastettuna. "Lättyinä" on ollut yleensä joku täysjyväversio, tai GMO-vapaa maissitortilla.

Eilen halusin kuitenkin kokeilla jostain blogista lukemaani vinkkiä (mutta mistä??), ja käärittiin koko kauneus kaalinlehtiin. Kyllä toimii! Rakastan kaalia muutenkin, ja tuossa tehtävässä oli aivan mahtava sekä teknisiltä- että makuominaisuuksiltaan. Tästä tuli hetkessä suosikki!

2 kommenttia: