perjantai 23. joulukuuta 2011

Tuoksahdus

Eve on kauppa jonka olemassaolon olen ennenkin rekisteröinyt, mutta vasta viime aikoina olen käynyt varta vasten tutustumassa. Ja mikä mahtava (ja hetkessä rahat vievä) uusi tuttavuus tämä onkaan!

Evessä myydään kosmetiikkaa, voiteita, hajuvettä yms, joten ei mikään poikkeuksellinen konsepti sinänsä. Valikoima tässä on se paras pala. Luonnonkosmetiikkaa on myynnissä paljon, ja useampaa eri sarjaa. Viimeksi eilen kolusin katseella hyllyjä hullun kiilto silmissä. Siellä olisi testattavaa vuodeksi eteenpäin..

Se mistä pidän eniten, on että ulkonäöltään kauppa on raikas ja kutsuva (tosin varmasti jonkun mielestä kliininen). Joo, olen ehkäpä sitten vähintään hivenen pinnallinen, mutta nautin ostamisesta kun myös puitteet ovat kutsuvat eikä purnukat ole tungettuna pieneen nurkkaan.

Jotta en kirjoittaisi täysin ohi antamani otsikon, ryhdyn nyt kehumaan viimeisintä Eve-löytöä, edellinen tämä ripsari joka ei tosin ihan voittaja ollutkaan...

Olin joululahja-apurina isäni kanssa liikkeellä, ja bongasin Acorelle-merkkisen hajuvesisarjan. Lääh! Tarjolla oli muistaakseni kuutisen erilaista tuoksua joita isän kanssa tuoksutettiin monet kerrat. Lahjaksi valikoitui Orchidée Blanche.


Ekovista kertoo että tuoksut ovat 100% luonnollisia ja että 92% tuotteen ainesosista on luonnonmukaisesti viljelty. Kannattaa käydä nuuskuttamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti