perjantai 2. joulukuuta 2011

Project hurahdusripsari

Mainitsin aiemmin että hakusessa oli luonnonkosmetiikan puolelta ripsiväri. Alkuviikosta huomasin että perus Maxfactori todella veteli viimeisiään, ja tartuin tähän projektiin. Aloitin homman pyörittelemällä silmiä perusripsareiden hinnoille, mistä lähtien perusputkilo on maksanut 17€?

Dr. Hauschkan ripsiväri oli sitten ensimmäinen luonnonkosmetiikan puolelta jota tutkailin. Hinta aika suolaiset 27€, mutta ajattelin että maksaa näistä varmaan saakin. Jätin kuitenkin tämän putkilon kauppaan, ja hyvä niin. Seuraavassa paikassa törmäsin Benecos (kuullostaakin ihan siltä kolesterolimargariinilta =D) merkkiin. Merkin meikit ovat BDIH-sertifioituja, ja tuotteissa käytetään esim luomu jojobaöljyä, luomu karitevoita ja luomu auringonkukkaöljyä.

Ripsiväreistä löytyi väreinä ruskea ja musta. Ei ollut vaikea päätös ottaa yksi putkilo mustaa kokeiltavaksi. Hinta nimittäin uskomattomat 8€. Ostin myös luomivärin ihanan pronsisessa sävyssä. Myös esim meikkivoidetta olisi ollut tarjolla, ja sekin käsittääkseni n 10€.





Ripsiväri onkin jo koeajettu. Nimi Maximum Volume on hieman harjaanjohtava. Itse olen tottunut TODELLA tuuheuttaviin kumiharjaisiin ripsiväreihin, ja siihen verrattuna tämä ei ole volyymiä nähnytkään. Kuitenkin noin yleisesti hyvän perusripsarin tasoa mielestäni. Olen netistä lukenut kokemuksista näistä "luonnollisemmista" ripsareista, ja ilmeisesti tuo volyymin puute on erittäin yleistä tällä saralla.

Tyytyväinen olen kuitenkin, ripsiväri pysyi hyvin, ei varissut päivän aikana mihinkään, ja edusti kaikinpuolin hyvin. Kirveli tosin kun pesin pois, mutta en nyt ole ihan varma johtuiko tästä vai uudesta meikinpoistoaineesta. Kaiken kaikkiaan mielestäni hyvä löytö, varsinkin tuohon hintaan, ja pysyy nyt käytössäni ainakin kunnes joku osaa mainostaa mistä löytyy luonnonkosmetiikan puolelta volyymiripsari ;)

Muoks. Ja lisätään myös tekstiin varoituksen sana, sillä kirvely johtui juurikin ripsiväristä silmässä.. Eli ei ehkä ihan ykkönen ripsivärihommaan..

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. Pidän silmät auki josko täältäkin jostain löytyisi.

    VastaaPoista
  2. Satu joudun lisäämään raporttiin negatiivisen lisän, tämä tavara kirvelee silmään joutuessaan! Ei muuten mitään, mutta noi ripset on suht lähellä silmiä :D Ja mä oon vielä itkupilli, myös nauraessa, joten tällä suhteella ei ole tulevaisuutta..

    VastaaPoista