maanantai 19. marraskuuta 2012

Siliä hipiä

No nyt löytyi jackpot!
Kasvovoiteeni, ihana Nuxe, loppui jo jonkun aikaa sitten. Ostin Korresin voiteen, ei vakuuttanut. Ostin Dr Hauschkan ruusuvoidetta, ja se oli kyllä meikäläisen iholla floppi vaikka Hauschkalta on myös tosi hyviä tuotteita mulla ollut.

Menin hakemaan jotain pikaratkaisua luontaistuotekaupasta, ja törmäsin kotimaiseen uutuuteen (ainakin siinä kaupassa uutta). Flow-kosmetiikan luomusarjasta ruusukasvoseerumi. Hinta suolaiset 32,50€, mutta annoin myyjän kertoa tuotteesta enemmän, hinnasta huolimatta. Hän kertoi että pipetillä öljyä tiputellaan suoraan iholle, ja että hän itse laittaa 4 tippaa. Kiinnostukseni heräsi entisestään kun myyjä kertoi että voi käyttää myös silmien ympärillä (mitä olen kyllä muidenkin voiteiden kanssa tehnyt, kröhöm). Mainitsi kyllä että ikääntyvä iho myös kohteena, mutta että hyvin voi myös nuorempi käyttää. Itse olen vähän alle maagiset 30.

No 32,50€ satsaus tehty, ja erittäin hyvältä vaikuttaa. Iho on sileä, tasaisen värinen ja voi kaikinpuolin hyvin. Seerumi imeytyy hetkessä joka on minulle tärkeä piirre. Itse laitan 5-6 tippaa iholle jotta riittää kaulalle asti.

Tässä uusi ihastus:




Ja tässä vielä purkin kyljestä:

"Elvyttävä tehohoito kuivalle, ikääntyvälle ja väsyneelle iholle. Sisältää kallisarvoisia ruusunmarjan-, arktisen mustikan sekä mustaherukan siemenöljyjä ja yleellistä ruusu (Otto) eteeristä öljyä.

Käyttö: Annostele pieni määrä öljyseerumia kasvoille ja hiero ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein iholle. Imeytyy nopeasti ja tekee ihosta luonnollisen hehkuvan ja hoidetun tuntuisen. Sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Käytä yksistään tai lisää päälle Ruusu antioksidantti voidetta"

2 kommenttia:

  1. Toinen kuulemani kehu tästä tuotteesta. Pitänee käydä tutustumassa.

    VastaaPoista
  2. Ai on! Mä taas ihmettelin kun koitin ihan Googlettaa kuvaa, että onpa vähän tietoa tästä tähän mennessä. Mutta eiköhän sana kiri, täällä ainakin niin tyytyväinen käyttäjä ;)

    VastaaPoista