tiistai 15. marraskuuta 2011

Äitihemmottelu isänpäivänä

Kun kerran ollaan kosmetiikkavauhdissa, jatketaan sillä linjalla.

Isänpäivälahjametsästystä tehdessä tuli eksyttyä Lush-myymälään. Kaupasta leijuva tuoksu lähes pakotti paikalle, vaikka se aika päällekäyvän vahva onkin. Itse olen tuolta joitain satunnaisia lahjoja joskus ostanut, enkä itse kokeillut mitään. Innokas myyjä ryhtyikin heti esittelemään merkin tuotteita, ja hyvää myyntipuhetta toki riitti.

Näin hurahdus-näkökulmasta tarjolla oli ihan mielenkiintoisia tuotteita. Tuotteissa käytetään paljon luonnollisia ainesosia, ja monet näistä olivatkin myyjän mukaan säilöntäaineettomia, eli ainakin parabenit loisti poissaolollaan monessa kohtaa.

Itse tarrasin kiinni todella houkuttelevasti esille pantuihin kasvonaamioihin. Olen yleisesti liian laiska moiseen puuhaan, hyvä kun jaksan pärstääni rasvata, mutta nämä herätti kiinnostuksen ja tarvittavan innon. Valinnanvaraa löytyi paljonkin, mutta tällä kertaa päädyin taivaalliselta aamiaiselta tuoksuvaan Oatfixiin:




Tässä on siis esim. jauhettua kauraa, tuoretta luomubanaania, jauhettua mantelia, vaniljatankoa.. Myyjä kertoi että tuorenaamiot valmistetaan Kirkkonummella. Koska kyseessä on tuore tavara, on naamio säilytettävä kylmässä, ja säilyvyysaika on muutaman viikon.

Testaus tapahtui isänpäivänä, ensin mieheni toimesta, jonka jälkeen valtasin saunan miehen jäädessä lapsenvahtivuoroon. Ja kyllä kelpasi täydellinen rentoutuminen sopivan kovissa löylyissä ja herkulliselta tuoksuva naamio kasvoilla. Iho tykkäsi hyvää, vaikka en mitään suurempia vaikutuksia etsinyt enkä huomannut. Ainakin tällä kertaa pointti oli rentoutus maximus!

3 kommenttia:

  1. Maistoitko? :D Kuulostaa nimittäin niin herkulliselta, että houkutus voisi olla suuri.

    VastaaPoista
  2. What, Suomessa valmistettu Lush-tuote! Ihan uus tieto mulle, että heiltä saa kotimaistakin :)

    VastaaPoista
  3. minka: heh, en maistanut, mutta perusutelias mieheni kyllä =D

    fmn: joo, sama täällä. Tykkään!

    VastaaPoista