keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kiehahduksesta linkoon

Ennen joulu sairastin flunssan, ja heti päälle, vielä puolikuntoisena, noron. Pysäyttelin alkavia oireita (heikotus ja oksettava olo) kolmeen otteeseen homeopaattisilla lääkkeillä ja ne katosi vartissa, mutta kun oireet vielä palasi, annoin mennä kun oli sen verran sitkeää sorttia. Sepäs olikin lystiä, varmaan kohtalotovereita löytyy..

No tänään alkoi taas nenä valua vuorotellen aivastelun kanssa, ja mä hermostuin totaalisesti. Että ei muuten käy! Homeopaattiset täsmälääkkeet otettu, katsotaan miten käy. Mutta sen lisäksi tartuin seuraavaan "vaiheeseen", eli mehustimesta pölyt veks. Mulle se on ollut ihan vieras laite, mies mehusti paljon kun laitteen osti. Sen jälkeen se on lähinnä koristanut keittiöntasoa. Miehellä myös on vähän erilainen puhtauskäsite näissä kun mulla, joten aloitin puunaamalla (samalla kun mies pyöritteli silmiään).

Nyt on laite aika lailla valmiina aamua varten, en pikkuista viitsi metelöimällä herättää. Vihersmoothieaineksia ei huomiselle olisikaan, joten aamulla juodaan todellista tuorepuristettua mehua. Muutenkin vähän täyttötarvetta jääkaapissa, joten täytyy käyttää mitä löytyy. Tulossa porkkana-sitruuna-inkivääri-päärynä-sekoitus. Varastoon on ostettava kaikkea kokeiltavaa.

Alkaline-sistersin sivuilta löytyy niin houkuttelevia ideoita että nuo ainakin menee kokeiluun. Taas uusi aluevaltaus!

Inspiraatiokuva vielä Alkaline sisterseiltä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti